Disclaimer

DisclaimerWelkom op dedooddoener.nl
de dood doener
is een online platform over kunst, rouw & dood. de dood doener is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.


E-mail: info@dedooddoener.nl

Disclaimer 
Alle informatie op dedooddoener.nl is zorgvuldig samengesteld. Het kan echter voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Mocht je een onvolledigheid of onjuistheid ontdekken, laat dat dan weten via info@dedooddoener.nl
de dood doener kan op geen enkele wijze aansprakelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade die is ontstaan ten gevolge van onjuiste of onvolledige informatie op deze website.
de dood doener sluit alle aansprakelijkheid uit voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van dedooddoener.nl
de dood doener is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de dood doener is verkregen.

Copyright 
Alle teksten en foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door de dood doener zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van de dood doener mogen foto’s, teksten en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt. 

Privacy
In de Privacyverklaring kun je lezen hoe de dood doener met jouw persoonlijke gegevens omgaat, dit gaat om gegevens zoals je e-mailadres die je doorgeeft bij het abonneren op  de nieuwsbrief.